Često postavljana pitanja o proizvodnji magneta za hladnjake

Za vas smo pripremili popis najčešće postavljanih pitanja vezanih za tisak i izradu fotomagneta za hladnjake, koje ste nam poslali i na sva smo se potrudili odgovoriti pažljivo i što detaljnije. Ovdje je popis često postavljanih pitanja (FAQ):

Preporučenu pošiljku s mogućnošću praćenja naplaćujemo 4,90 €. Plaćanje se vrši unaprijed bankovnom doznakom ili online platnom karticom.

Poštarinu i pakiranje ne naplaćujemo za narudžbe s vrednosti većom 49.90 € nakon svih popusta. U slučaju posebnih ponuda, ovi se uvjeti mogu bez privremenog razloga izmijeniti i privremeno zamijeniti drugim uvjetima.

Magnete za hladnjak možete platiti na nekoliko provjerenih načina: online plaćanje karticom – brz i siguran način plaćanja, plaćanje bankovnom doznakom – svoju narudžbu plaćate unaprijed prijenosom sa svog bankovnog računa u našu njemački bankovni račun, ili putem PayPal-a.

Kako bismo imali dovoljno vremenaza izradu fotomagneta za hladnjak od fotografija koje dostavite za izradu magneta rezerviramo maksimalno 10 radnih dana. Ako odaberete plaćanje unaprijed bankovnom doznakom, računamo vrijeme izrade od dana uplate na naš račun. O otpremi robe obavještavamo e-mailom, vrijeme transporta traje od 5 do 20 radnih dana.

Iz dugogodišnje prakse znamo da je problem u velikoj većini slučajeva na strani dostavljača. U mnogim situacijama problemi nastaju zbog nedostavljanja obavijesti o uplati. Ako odaberete praćenu preporučenu pošiljku, šaljemo njezin broj dostave e-poštom zajedno s linkom ka web stranici kurirske službe na kojoj možete pratiti pošiljku. Možete sami provjeriti gdje se nalazi vaša pošiljka u svakom trenutku.

Ako vaš problem i dalje postoji, kontaktirajte nas na megnito@dokidoki.cz. Izgubljenu preporučenu pošiljku možemo potraživati ​​ako nije isporučena, trajanje reklamacije je obično 21 kalendarski dan.

Za pripremu magneta za hladnjak dovoljne su obične fotografije s digitalnih fotoaparata i mobitela. Možemo obraditi fotografije s Instagrama i drugih aplikacija, samo se prijavite i odaberite odgovarajuće fotografije. Fotografije ne morate uredivati ​​unaprijed, možete ih jednostavno obizrezati u odgovarajući format iztijekom procesa naručivanja izravno na našoj web stranici.

Vaše fotografije ćemo sprintati u najvišoj kvaliteti na polumat foto papiru, koji ćemo potom nanijeti na fleksibilni magnetni film debljine 0,4 mm. Magnetna folija se lako pomiče, a pritom ne oštećuje podlogu. Snaga magneta dovoljna je za montažu na hladnjak, aspirator, metalni okvir vrata itd.

i na koji način vas ne ograničavamo pri naručivanju fotomagneta za hladnjak. Na vama je s koliko magneta za hladnjak želite izraditi.

Uvijek nam je stalo do Vašeg maksimalnog zadovoljstva i želimo najbolje za naše klijente. Ukoliko se dogodi da niste zadovoljni našim magnetima na hladnjaku, nudimo Vam nadstandardne uvjete reklamacije. Ako vam iz bilo kojeg razloga roba koju ste dobili od nas ne odgovara, nema veze, možete nam ga poslati natrag u roku od 30 dana, a mi ćemo onda vratiti vaš novac na vaš račun bez nepotrebnih pitanja.

Niste naišli na odgovor u našim često postavljenim pitanjima?
Nije problem, napišite nam, a mi ćemo vam se sa odgovorom javiti u najkraćem roku.

Poštnina samo 4,90 €

Za vse navadne poštne pošiljke

V 3 delovnih dneh

Magnetke odpošljemo v 3 delovnih dneh

Kakovosten fotopapir

Tiskamo na polmat fotografski papir

Magnetna folija

Uporabljamo prožno magnetno folijo